Cartofi la cuptor cu ou, Cedar si bacon

de FraicheBistro in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2011 | 7000 vizualizari

 

Cu totii ne dorim sa gatim repede si sa punem pe masa o mancare aspectuoasa. Am incercat aceasta reteta si va spun ca este exceptionala. V-o recomand cu drag :)

 

INGREDIENTE

  • - 2 cartofi copti;
  • - branza Cedar;
  • - bacon;
  • - 2 ceapa verde;
  • - 2 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu ou, Cedar si bacon:

Scobeste cartofii fierti si umple-i cu branza Cedar, bacon feliat si ou. Presara deasupra sare si piper si se introduce-i la cuptor pana cand oul se face, dar inca are galbenusul moale. Scoate din cuptor cartofii si serveste-i cu ceapa verde taiata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu ou, Cedar si bacon" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

FraicheBistro 1

28.03.2011, 18:14

http://fraiche-bistro.blogspot.com/ va astept cu o noua reteta "painici cu busuioc, patrunjel si oregano" pe http://fraiche-bistro.blogspot.com/

Ina 1

28.03.2011, 18:16

foarte frumos!!!!

gaby_duceag 1

28.03.2011, 18:17

Eu as manca tot ce vad pe siteul asta
ps. hai cu mici mici..exceptii)

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Galuste de cartofi umplute cu branza , cu garnitura de varza rosie